Palvelut

Rakennuspalvelut

Aina ammattitaidolla, asiakaslähtöisesti sekä hyvää rakennustapaa kunnioittaen

Turkulainen Rakennuspalvelu J. Martti & Co Oy on erikoistunut vaativien kohteiden rakennuspalvelujen toteuttamiseen. Meillä kaikki projektit toteutetaan ammattitaidolla ja asiakaslähtöisesti kohteesta riippumatta. Vahva kokemuksemme toimitilarakentamisesta, korjausrakentamisesta, KVR-urakoinnista ja uudisrakentamisesta tekevät meistä valinnan arvoisen rakennuspalvelun. Saneeraus- ja rakennuspalvelutiimimme toimii mm. Turun, Raision, Naantalin, Kaarinan, Paimion ja Salon alueella, otamme vastaan urakoita joustavasti myös mm. Tampereelta, Helsingistä ja muualta pääkaupunkiseudulta. 

Tiedustelut ja tarjouspyynnöt »

Linjasaneeraus eli putkiremontti

Putkiremontti eli linjasaneeraus on kiinteistön elinkaaren yksi suurimmista ja samalla tärkeimmistä korjaushankkeista. Linjasaneerauksella tarkoitetaan rakennuksen vesi- ja viemärijohtojen kunnostusta tai uusimista. ”Linjassa” kulkevat läpiviennit saneerataan yksikkö kerrallaan. Kokonaisvaltaisen peruskorjaushankkeen aikana uusitaan usein viemäri- ja vesijohtojen lisäksi kylpyhuoneet sekä ilmanvaihto- ja sähköjärjestelmiä.

Lue lisää linjasaneerauksesta »

Toimitilarakentaminen

Uutta toimitilaa rakennettaessa asiakas pääsee vaikuttamaan moneen asiaan, kuten tilojen suunnitteluun, sijaintiin ja rakenneratkaisuihin. Yhteistyössä asiantuntijoidemme kanssa syntyvät toimivat ja kustannustehokkaat tilat, jotka ovat avainasemassa yrityksen toiminnan kannalta. Olemme toteuttaneet ammattitaidolla useita toimisto- ja teollisuuskiinteistöjä.

Lue lisää toimitilarakentamisesta »

Korjausrakentaminen

Meille ovat tuttuja niin pienet kuin laajamittaisetkin toimisto- ja teollisuuskiinteistöjen korjausremontit, sekä myös asuntoyhtiöiden saneeraukset.

Lue lisää korjausrakentamisesta »

Uudisrakentaminen

Teemme julkiset ja yhtiöpohjaiset rakennuskohteet laadukkaasti, joko urakalla tai laskutyönä suunnitelmien mukaan. Vuosien varrella olemme toteuttaneet mm. toimistoja, teollisuuskohteita, liiketiloja, julkisia rakennuksia ja taloyhtiöitä.

Lue lisää uudisrakentamisesta »

KVR-urakointi

Toteutamme avaimet käteen -periaatteella uudisrakennushankkeet hankkimallemme tai asiakkaan omalle tontille. Toteutamme myös linjasaneerauksia KVR-urakointina. Kokonaisvastuurakentaminen tarkoittaa meillä vahvaa osaamista saneerausurakan kaikissa vaiheissa.

Lue lisää KVR-urakonnista »

Projektijohtourakointi

Tarvitsetko kohteeseesi tehokasta, aikatauluissa ja kustannuksissa pitäytyvää projektijohtoa? Mittava kokemuksemme erilaisista rakennus- ja saneerauskohteista varmistaa onnistuneen rakennusurakoinnin.

Lue lisää projektinjohdosta »

Rakennuspalvelu J. Martti & Co Oy toteuttaa monipuolisesti
erilaisia uudisrakentamiseen ja saneeraukseen liittyviä urakoita vuosien kokemuksella.
Tutustu palveluihimme ja kysy lisää asiantuntijalta!

Ota yhteyttä »