KVR-urakointi

KVR-urakointi Turku

Helpota rakentamistasi hiotulla KVR-urakkamallillamme

KVR-urakointi eli kokonaisvastuurakentaminen helpottaa tilaajan työtä. Rakennuspalvelu J. Martti & Co Oy vastaa täten rakentamisen kaikista vaiheista, suunnitelmista, lupa-asioista ja toteutuksesta. KVR-urakassa suunnitteluosaaminen ja tekninen tietotaitomme yhdistyvät asiakkaan parhaaksi. Rakentaminen on yleensä myös kustannustehokkaampaa, kun menobudjettia valvoo yksi pääurakoitsija. Vuosien varrella olemme toteuttaneet menestyksekkäästi monenlaisia toimitiloja, teollisuushalleja ja asuinrakennuksia asiakkaan toiveen mukaan. 

Sopii monenlaiseen rakennus- ja saneerausurakkaan

Toteutamme KVR-urakkana niin linjasaneeraukset kuin muutkin laajamittaisemmat korjaushankkeetuudisrakennuksia ja toimitiloja unohtamatta – asiakkaan toiveiden mukaisesti.yömailla vältetään seisonta-ajat.

KVR-urakkamallista löytyy etuja

  • Asiat sovitaan suunnittelupalavereissa ennen varsinaista rakentamista

  • Tasavertainen kumppanuus tilaajan ja pääurakoitsijan välillä

  • Kokonaisedulliset ratkaisut molemmille osapuolille, budjettia valvoo yksi pääurakoitsija

  • Joustaa työn edetessä, kun suunnitelmia pitää muuttaa työmaalla ja samalla pitää työt käynnissä. Hyvällä suunnittelunohjauksella työmailla vältetään seisonta-ajat.

Tiedustelut ja tarjoukset

KVR-urakoinnin asiantuntijana Rakennuspalvelu J. Martti & Co Oy vastaa mielellään kohteesi aikatauluihin ja kustannuksiin liittyviin kysymyksiin. Voit lähettää meille myös suoraan tarjouspyynnön. Laadukkaat toteutukset Turusta sopimuksen mukaan!


Asiakkaamme suosittelee


“Pystyimme vaikuttamaan tilojen toimivuuden kannalta haluamiimme osa-alueisiin ja jättämään muut asiat urakoitsijan vastuulle. Aikaa säästyi siis molemmin puolin.”Asiakkaamme KVR-urakan valmistuttua.

Hankesuunnitelma

KVR-urakan hankesuunnitelman avulla uusiin tai saneerattaviin kohteisiin saadaan valittua kustannustehokkaat materiaalit ja parhaimmat talotekniset ratkaisut. Tilojen koko, toimivuus, sijainti, muutostarpeet ja energiaratkaisut selviävät, kun suunnittelun yhteydessä mietitään vaihtoehtoisia menetelmiä. Tärkeimmät päätökset tehdäänkin jo suunnitteluvaiheessa ja niillä voidaan vaikuttaa ratkaisevasti rakentamisen kustannuksiin.

Rakennuspalvelu J. Martti & Co Oy toteuttaa monipuolisesti
erilaisia uudisrakentamiseen ja saneeraukseen liittyviä urakoita vuosien kokemuksella.
Tutustu palveluihimme ja kysy lisää asiantuntijalta!

Ota yhteyttä »