Toimitilarakentaminen Turku

Toimivat ja viihtyisät tilat yrityksesi käyttöön

Tiivis yhteistyö asiantuntijoidemme kanssa auttaa suunnittelemaan toimitilat, joissa otetaan huomioon yrityksesi kaikki toiminnot tuotannosta logistiikkaan. Panostamalla toimitilojen viihtyvyyteen ja talotekniikkaan, tuetaan sekä henkilöstön että ympäristön hyvinvointia. Suunnittelussa keskitymme erityisesti rakennuksen koko elinkaaren hahmottamiseen, jolloin toimitilan tilaratkaisut joustavat yrityksen muuttuvien tarpeiden mukaan. Tarjoamme palveluita aina hankesuunnitteluvaiheesta kohteen luovutukseen asti. Rakennamme uudis-, täydennys- sekä muutoskohteita tilaa tarvitseville yrityksille.

Rakennuspalvelu J. Martti & Co Oy on toimitilarakentamisen asiantuntija Turusta. Toimimme joustavasti lähikunnissa, kuten Raisiossa, Naantalissa, Kaarinassa, Paimioissa, Salossa sekä joustavasti esimerkiksi Tampereen ja Helsingin alueella.

Toimitilat avaimet käteen -periaatteella

Silloin kun haluatte vaivattomuutta ja kustannustehokkuutta, KVR-urakka on hyvä toimitilojen rakennusmalli. Tällöin vastaamme toteuttamisen lisäksi hankkeen suunnittelusta ja lupa-asioista. Tilaajan kannalta KVR-mallimme on helpoin ja nopein vaihtoehto.

 

Hyvä hankesuunnitelma pitää kustannukset kurissa

Hankesuunnitelman avulla uusiin tai saneerattaviin toimitiloihin saadaan valittua projektin kannalta kustannustehokkaimmat materiaalit ja talotekniset ratkaisut. Toimitilojen koko, oikea sijainti ja energiaratkaisut selviävät, kun hankesuunnittelun yhteydessä mietitään vaihtoehtoisia menetelmiä. Kustannuksien kannalta katsottuna tärkeimmät ja keskeisimmät päätökset tehdäänkin jo varhaisessa suunnitteluvaiheessa. Tarjoamme myös pelkkää projektijohtourakointia, jolloin vastaamme työmaasi asiantuntevasta kokonaishallinnasta.