Toimitilarakentaminen

Toimitilarakentaminen Turku

Toimivat ja viihtyisät tilat yrityksesi käyttöön

Tiivis yhteistyö asiantuntijoidemme kanssa auttaa suunnittelemaan toimitilat, joissa otetaan huomioon yrityksesi kaikki toiminnot tuotannosta logistiikkaan. Panostamalla toimitilojen viihtyvyyteen ja talotekniikkaan, tuetaan sekä henkilöstön että ympäristön hyvinvointia. Suunnittelussa keskitymme erityisesti rakennuksen koko elinkaaren hahmottamiseen, jolloin toimitilan tilaratkaisut joustavat yrityksen muuttuvien tarpeiden mukaan. Tarjoamme palveluita aina hankesuunnitteluvaiheesta kohteen luovutukseen asti. Rakennamme uudis-, täydennys- sekä muutoskohteita tilaa tarvitseville yrityksille.

Rakennuspalvelu J. Martti & Co Oy on toimitilarakentamisen asiantuntija Turusta. Toimimme joustavasti lähikunnissa, kuten Raisiossa, Naantalissa, Kaarinassa, Paimioissa, Salossa sekä joustavasti esimerkiksi Tampereen ja Helsingin alueella.

Toimitilat avaimet käteen -periaatteella

Silloin kun haluatte vaivattomuutta ja kustannustehokkuutta, KVR-urakka on hyvä toimitilojen rakennusmalli. Tällöin vastaamme toteuttamisen lisäksi hankkeen suunnittelusta ja lupa-asioista. Tilaajan kannalta KVR-mallimme on helpoin ja nopein vaihtoehto.

Tiedustelut ja tarjouspyynnöt

Katso tarkemmat yhteystietomme  ja ota yhteyttä. Kerromme mielellämme lisää toimintatavoistamme, voit myös lähettää suoraan tarjouspyyntösi tulemaan. 

Vahvuutemme toimitilarakentamisessa

Rakennuspalvelu J. Martti & Co Oy rakentaa ja saneeraa laadukkaita, viihtyisiä ja toimivia toimitiloja. Olemme toteuttaneet useita toimisto-, hoiva- ja teollisuustiloja vuosien varrella. Monipuolinen ja laaja-alainen rakennustiimimme avulla saavutat kestävän toteutuksen, samalla hyödyntäen nykyaikaista taloautomatiikkaa.

Asiakkaamme suosittelee“Tiivis yhteistyö ja huolellinen suunnitteluvaihe rakennuttajan kanssa oli sujuvaa, ja se näkyy selvästi myös uusien toimitilojemme lopputuloksessa.”

Hyvä hankesuunnitelma pitää kustannukset kurissa

Hankesuunnitelman avulla uusiin tai saneerattaviin toimitiloihin saadaan valittua projektin kannalta kustannustehokkaimmat materiaalit ja talotekniset ratkaisut. Toimitilojen koko, oikea sijainti ja energiaratkaisut selviävät, kun hankesuunnittelun yhteydessä mietitään vaihtoehtoisia menetelmiä. Kustannuksien kannalta katsottuna tärkeimmät ja keskeisimmät päätökset tehdäänkin jo varhaisessa suunnitteluvaiheessa. Tarjoamme myös pelkkää projektijohtourakointia, jolloin vastaamme työmaasi asiantuntevasta kokonaishallinnasta.

Rakennuspalvelu J. Martti & Co Oy toteuttaa monipuolisesti
erilaisia uudisrakentamiseen ja saneeraukseen liittyviä urakoita vuosien kokemuksella.
Tutustu palveluihimme ja kysy lisää asiantuntijalta!

Ota yhteyttä »