Linjasaneeraus

Linjasaneeraus Turku

Valitse kokenut linjasaneerauksen ammattilainen ja onnistu isossakin putkiremontissa

Huolestuttaako putkiremontin läpivienti kiinteistössä? Mitä kaikkea pitäisi ottaa huomioon? Linjasaneeraus vaatii sujuvaa yhteistyötä tilaajan ja toteuttajan välillä – me autamme sinua onnistuneen linjasaneerauksen toteuttamisessa. Rakennuspalvelu J. Martti & Co Oy palvelee mm. Turun, Raision, Naantalin, Kaarinan, Paimion ja Salon alueella ja sopimuksen mukaan myös muualla Suomessa.

Asukkaan huomioiminen linjasaneerauksen yhteydessä

Pyrimme tekemään putkiremontista mahdollisimman vaivattoman myös asukkaalle. Siksi pidämme huolta työympäristön siisteydestä ja hyvästä tiedotuksesta. Kaikissa linjasaneerauskohteissamme on käytössä HomeRun.net-palvelu, joka mahdollistaa mm. huoneistokohtaisten tuotevalintojen tekemisen, huonekorttien hyväksyminen, viestien lähettämisen suoraan meille, sekä remontin vaiheista tiedottamisen sähköpostilla, tekstiviestillä, asukassivustolla sekä perinteisellä kirjepostilla.

Linjasaneeraus avaimet käteen -periaatteella

Kun toiveena on vaivaton ja kustannustehokas putkiremontti, KVR-urakka on hyvä linjasaneerauksen toteutusmalli. Toteutamme linjasaneerauksia myös projektinjohtourakkana. Tällöin me vastaamme toteuttamisen lisäksi hankkeen suunnittelun ohjauksesta. Tilaajan kannalta KVR-mallimme on helpoin, nopein ja yleensä myös kustannustehokkain vaihtoehto.

Lisätiedot ja tarjouspyynnöt

Millaisin aikatauluin linjasaneeraus etenisi kohteessasi? Mitä putkiremontti maksaa? Rakennuspalvelu J. Martti & Co Oy vastaa mielellään kysymyksiisi. Katso yhteystietomme, kysy lisätietoa tai lähetä saman tien tarjouspyyntösi tulemaan.

Linjasaneerauksen ammattilaiset

Linjasaneerauksien tekijät ovat meillä alamme huippua – koulutetut ja motivoituneet osaajat etenevät kohteessa kuin kohteessa sujuvasti. Voit tutustua meihin tarkemmin Henkilökunta-sivulla ja ottamalla yhteyttä. Katso myös referenssimme.


Asiakkaamme suosittelee

Linjasaneerauksemme toteutus hoitui sovitussa aikataulussa ja asukkaat ovat olleet erittäin tyytyväisiä lopputulokseen.”

Linjasaneeraus pähkinänkuoressa

Putkiremontti eli linjasaneeraus sisältää rakennuksen vesi- ja viemärijohtojen kunnostuksen tai täydellisen uusimisen. Linjasaneerauksen asuntokohtainen kesto on n. 4–12 viikkoa, kun taas kokonaiskesto määräytyy kohteen koon mukaan. Linjasaneerauksen yhteydessä uusitaan usein myös kylpyhuoneiden-, wc-tilojen- ja keittiöiden rakenteet, varusteet sekä pintamateriaalit.

Rakennuspalvelu J. Martti & Co Oy toteuttaa monipuolisesti
erilaisia uudisrakentamiseen ja saneeraukseen liittyviä urakoita vuosien kokemuksella.
Tutustu palveluihimme ja kysy lisää asiantuntijalta!

Ota yhteyttä »