Korjausrakentaminen Turku

Pidennä rakennuksen käyttöikää ammattilaisen avulla

Korjausrakentaminen eli saneeraus tarkoittaa olemassa olevan rakennuksen laajaa yhdellä kertaa tapahtuvaa korjaamista tai muuttamista. Korjausrakentamista tarvitaan, kun rakennus ja mahdollisesti koko sen talotekniikka ovat teknisen käyttöikänsä päässä. Rakennuksen korjauksella saadaan viihtyisämpiä tiloja kiinteistöjen käyttäjille ja sillä voidaan muuttaa myös tilojen käyttötarkoitusta. Modernit tilat vastaavat nykyaikaisiin tarpeisiin vanhaa paremmin. Rakennuspalvelu J. Martti & Co Oy toimii korjausrakentamisen asiantuntijana aina suunnittelusta toteutukseen mm. Turun, Raision, Naantalin, Paimion, Kaarinan ja Salon alueella. Palvelemme joustavasti myös muualla Suomessa, kuten Tampereen ja Helsingin alueella.

Kiinteistön käyttö korjausrakentamisen aikana – onnistuu kyllä!

Usein korjausrakentaminen on mahdollista toteuttaa tiloja sulkematta, näin yrityksen liiketoiminta ei häiriinny ja asunto-osakeyhtiön asukkaat voivat asua kotonaan. Työmaiden siisteys ja järjestys ovat meille tärkeä osa vastuullista korjausrakentamista. Etenkin ahtaissa paikoissa ja asuinalueilla se vaikuttaa niin työntekijöidemme kuin asukkaidenkin turvallisuuteen.

Teemme korjausrakentamista myös KVR- ja projektinjohtourakkana, jossa urakoitsija ottaa vastuun aina suunnittelusta valmiin rakennuksen luovutukseen asti.

Korjausrakentamisen hankesuunnitelma

Hankesuunnitelman avulla saneerattaviin kohteisiin saadaan valittua projektin kannalta kustannustehokkaimmat ratkaisut ja nykyaikainen talotekniikka. Tilojen muutostarpeet ja energiaratkaisut selviävät, kun hankesuunnittelun yhteydessä otetaan huomioon vaihtoehtoisia menetelmiä. Tärkeimmät päätökset tehdäänkin jo korjausrakentamisen suunnitteluvaiheessa, sillä siellä tehdyt ratkaisut vaikuttavat saneerauksen kustannuksiin.