Uudisrakentaminen

Uudisrakentaminen Turku

Laadukkaasti rakentaen ja laajentaen vaativissakin kohteissa

Toteutamme julkiset tai yhtiöpohjaiset uudisrakennuskohteet ja laajennukset laadukkaasti kokonaisurakalla tai laskutyönä. Tyypillisimpiä kohteitamme ovat toimisto-, teollisuus- ja liiketilat sekä julkiset rakennukset. Teemme uudisrakentamista myös KVR-urakkana, jolloin voimme hoitaa projektin aina tontin hankinnasta valmiin rakennuksen luovutukseen asti. Annamme panoksemme myös projektijohtourakointina, jolloin toimimme enemmän suunnittelun ja ohjauksen puolella kuin varsinaisessa rakennustyössä. Rakennuspalvelu J. Martti & Co Oy palvelee uudisrakentamisen parissa mm. alueella Turku, Raisio, Naantali, Kaarina, Paimio, Salo sekä kauempana esimerkiksi Tampereen ja Helsingin alueella.

Kokonaan uusi rakennus vai lisätilaa vanhaan?

Toiminnan laajentuessa on mietittävä, miten lisätilat olisi järkevin toteuttaa. Onko lisätilojen oltava samassa rakennuksessa, jotta logistiikka ja toiminnot eivät vaikeudu? Pystyykö vanhaa rakennusta laajentamaan järkevästi? Vai olisiko sittenkin paras rakentaa kokonaan uusi rakennus? Näihin kysymyksiin ammattilaisemme osaavat antaa vastauksen aikaisempien projektien pohjalta.

Oma asuntotuotantomme

Meillä on myös omaa asuntotuotantoa. Valitsemme kohteidemme sijainnin viihtyisiltä ja rauhallisilta alueilta. Monipuolinen suunnitteluverkosto ja ammattitaitoinen henkilökuntamme takaavat laadukkaan ja viihtyisän lopputuloksen.

Tiedustelut ja tarjouspyynnöt uudisrakennuskohteista:

Kun haluat lisätietoa toimintatavoistamme ja aikatauluistamme tai haluat lähettää tarjouspyynnön suoraan, olethan yhteydessä


Vahvuutemme uudisrakentamisen saralla

Rakennuspalvelu J. Martti & Co Oy rakentaa laadukkaita ja kestäviä uudisrakennuksia. Meille ovat tuttuja niin pienet kuin laajamittaisetkin uudisrakennuskohteet. Toimintamme ja palvelukonseptimme on hiottu huippuunsa monina työntäyteisinä vuosina. Katso referenssimme » 


Asiakkaamme suosittelee

”Yhteistyö ja tiedonkulku sujuivat kaikissa työvaiheissa erinomaisesti, aikatauluissa pitäydyttiin hyvin ja työnjälki on viimeisteltyä.”

Kestävää talotekniikkaa ja energiaratkaisuja

Hankesuunnitelman avulla uudiskohteisiin saadaan valittua projektin kannalta kustannustehokkaimmat materiaalit ja paras talotekniikka. Uusien tilojen energiaratkaisujen pitää tukea tulevaisuuden muuttuvia tarpeita. Tärkeimmät päätökset tehdäänkin jo suunnitteluvaiheessa ja ne vaikuttavat myös rakentamisen kustannuksiin – hyvin suunniteltu on jo melkein puoliksi tehty.

Rakennuspalvelu J. Martti & Co Oy toteuttaa monipuolisesti
erilaisia uudisrakentamiseen ja saneeraukseen liittyviä urakoita vuosien kokemuksella.
Tutustu palveluihimme ja kysy lisää asiantuntijalta!

Ota yhteyttä »